About Porta Verde Resort_greece

ΠΟΡΤΑ Verde Resort
ΠΟΡΤΑ Verde Resort έχει σχεδιαστεί με μια ανάσα πανοραμική θέα της πισίνας και σχεδόν ολόκληρη τη λίμνη Caliraya.

ΠΟΡΤΑ Verde Resort βρίσκεται στα υψίπεδα της Laguna τέλεια, ένα εντυπωσιακό χαλάρωση θέρετρο που παρουσιάζει τα καλύτερα φύση μπορεί να προσφέρει. ΠΟΡΤΑ Verde Resort θα δώσει πραγματικά εσείς και η οικογένειά σας ή τους φίλους μια αναζωογονητική διακοπές σας πέρα από τις προσδοκίες σας.

ΠΟΡΤΑ Verde Resort είναι ένα από τα λίγα αυτά που line up σε Caliraya λίμνη που βρίσκεται δεξιά στον κεντρικό δρόμο, έτσι δεν υπάρχει χωρίς προβλήματα μεταφορά με σκάφος, και αφήνοντας το αυτοκίνητό σας πίσω. ΠΟΡΤΑ Verde Resort είναι κατασκευασμένα από ξύλο, τις δομές και χτίστηκε πριν από περίπου 20 χρόνια και αρκετά τεράστιο θέρετρο με το υπέροχο περιβάλλον και οι λόγοι είναι πολύ ωραία.

ΠΟΡΤΑ Verde Resort προσφέρει μια πρεμιέρα ευχάριστη απόδραση εμπνευσμένο από τη φύση με δύο ημέρες και μια διανυκτέρευση. Ερωτεύονται και έπεσε, δεν θέλετε να αφήσετε τη θέα γύρω από σας σπιτική διαμονή. ΠΟΡΤΑ Verde Resort σας δίνει ένα πανόραμα που εκτείνεται το μαγευτικό και ήρεμης λίμνης Caliraya και το παρασύρεται Sierra Madre οροσειρές. ΠΟΡΤΑ Verde Resort εξασφαλίζει ένα «σπίτι σαν στο σπίτι» αίσθηση όλα σε όλη τη διαμονή σας.

ΠΟΡΤΑ Verde Resort είναι το μέρος για να χαλαρώσετε, να αισθάνονται τους ήχους και την ειρηνική φύση, ιδίως το πρωινό αεράκι, ενώ το φανταστικό πρωινό στο κατάστρωμα. ΠΟΡΤΑ Verde Resort είναι το καλύτερο μέρος για να εισαγάγει μερικά από τα εξωτικά φυτά και πλασμάτων της φύσης που εκπληκτικά που έχετε δει ποτέ πριν, και έχουν εκπληκτικά διασκεδαστικό γύρω από τη θέση.

ΠΟΡΤΑ Verde Resort προσφέρει δωρεάν χρήση των εργαλείων καγιάκ και καγιάκ στα ήσυχα νερά της λίμνης Caliraya, τεχνητές ότι ποτέ δεν πρέπει να παραλείψετε να εξερευνήσετε μπροστά από την πόρτα Verde Resort απορίας Άξιον. Απολαμβάνοντας τη λιτή πολυτέλεια μια ΕΠΑΥΛΗΣ υπαίθρου με χρήση του υδρομασάζ, πισίνες, καγιάκ συν περιήγηση στη λίμνη, που προσφέρει η ΠΟΡΤΑ Verde Resort.

ΠΟΡΤΑ Verde Resort προσφέρει την περιήγηση χωρίς αποκλεισμούς λίμνη στο πλοίο ένα μηχανοποιημένο βάρκα και κρουαζιέρα μέσα από το φημισμένο ομαλή νερά της λίμνης Caliraya. Απολαύστε περισσότερες θαλάσσιες δραστηριότητες στο Porta Verde Resort λουφάζοντας στο χαλαρωτικό τζακούζι ή κάνοντας μπάνιο στην πισίνα υπερχείλισης Porta Verde Resort.

ΠΟΡΤΑ Verde Resort έχει άνετο συγκεκριμένη δομή, πλήρης, με σύγχρονο, μερικές φορές ιδιότροπο αλλά χρησιμοποιήσιμα έπιπλα και άλλες συσκευές με υψηλό σεβασμό για την αισθητική. ΠΟΡΤΑ Verde Resort παρουσιάσει στους επισκέπτες την καλύτερη προοπτική ως πισίνα τύπου Infinity και στη λίμνη Caliraya. Κανείς δεν κτυπά την ομορφιά της φύσης στην ΠΟΡΤΑ Verde Resort ως ένα χρήσιμο τρόπο για την ανακούφιση της ψυχής του.

ΠΟΡΤΑ Verde Resort προσφέρει αγάπη της μητέρας φύσης, Απολαύστε μερικές ήσυχες στιγμές και να χαλαρώσετε, και έχουν μια μεγάλη λίμνη εμπειρία, ΠΟΡΤΑ Verde Resort έχει εξοχικά σπίτια με θέα στη λίμνη και μια ευρύχωρη βεράντα/μπαλκόνι, που ήταν πολύ ωραία το πρωί. ΠΟΡΤΑ Verde Resort δωμάτια είναι μεγάλα και εντάξει, κλιματισμό, καλωδιακή τηλεόραση και ζεστό/κρύο ντους.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ Resort Porta Verde

• 10 Ημέρες εκ των προτέρων κράτηση είναι απαραίτητη.
• Όλα τα δωμάτια είναι ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.
• ΠΟΡΤΑ Verde Resort έχει καμία πολιτική επιστροφής. Οποιαδήποτε ακύρωση ή την τροποποίηση, λιγότερο από 10 ημέρες πριν την άφιξη θα καταπέσει.
• Διαμονή Porta Verde Resort check-in ο χρόνος είναι 2:00 μ.μ. και αναχώρηση ώρα: 12:00NN.
• Την πολιτική του παιδιού της Porta Verde Resort για κάτω των 10 ετών είναι δωρεάν διαθέτουν κρεβάτι sharing γονείς· max 2 παιδιών ανά δωμάτιο και 10 ετών και πάνω θεωρείται ως ενήλικας.
• Πολιτική Porta Verde Resort επιπλέον κρεβατιού είναι χρέωση ανά άτομο/νύχτα χωρίς εγκλείσματα promo.
• Κατοικίδια ζώα επιτρέπονται στο Porta Verde Resort.
• Υπάρχουν είναι δε απαγορεύσει την εισαγωγή για τα τρόφιμα που έφερε μέσα την ΠΟΡΤΑ Verde Resort.
• Μέγιστο 2 κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανά επίσκεψη.
• ΠΟΡΤΑ Verde Resort κουπόνι μεταβιβάζεται και μπορεί να θεωρήσει ως δώρο.
• ΠΟΡΤΑ Verde Resort κουπόνι ισχύει ως ένα εκπτωτικό κουπόνι.
• ΠΟΡΤΑ Verde Resort κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σχέση με οποιαδήποτε προώθηση ή εκπτωτική κάρτα.
• ΠΟΡΤΑ Verde Resort κουπόνια ισχύουν εντός περιόδου ισχύος μόνο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Need Immediate Cash?! Avail Personal Loan or Sangla! Accept all brands of Vehicles & Personal Accessories e.g. gadgets,bags,watches,camera, rimowa luggage, etc. call us +63 9289128684