Porta Verde Resort Accommodation-malay

Porta Verde Resort penginapan

Dengan suasana dan pemandangan Porta Verde Resort yang menakjubkan dan vibe yang santai.

Lobi Porta Verde Resort elok saja selepas kaunter, di mana Wi-Fi boleh diakses, menonton TV dan anda boleh bermain Biliard.

Porta Verde terdiri daripada kabana-5 Suites & 3 kabana

Suite Catmon Terrazo sebanyak Porta Verde Resort:

Jenis penginapan mempunyai dua (2) bilik berhawa dingin dengan hidup dan makan. Dan dua (2) bilik mandi di tingkat kedua. Ia mempunyai sebuah balkoni yang indah dan luas dengan pintu gelangsar untuk membuka dan dengan tangga menuju ke kolam renang dan Taman. Di bilik tidur utama mempunyai katil bersaiz queen, 1 Bilik tidur mempunyai katil double dan bilik mandi en-suite yang berasingan. Bilik yang mengarahkan ke balkoni yang memaparkan gambaran yang penuh tentang Tasik Caliraya.

Di Villa Rambutan 1 & 2 sebanyak Porta Verde Resort:

Villa dua tingkat dengan tingkat bawah yang dikelilingi dengan pintu kaca untuk pemandangan yang undisrupted Caliraya tasik dan taman berlandskap. Terdapat ruang tamu dengan katil sofa 2, tandas dan mandian di tingkat bawah dan dapur yang lengkap. Dalam Bilik di tingkat yang lebih tinggi adalah berhawa dingin dan dilengkapi dengan dua (2) katil single, dan lengkap dengan 2 katil bersaiz king dan dan bilik mandi en suite. Balkoni yang menggambarkan pemandangan tasik Caliraya tutup dan menakjubkan.

Suite Duhat Lanai sebanyak Porta Verde Resort:

Lantai di tingkat bawah mempunyai keluasan lantai 100sqm. Ia telah sepenuhnya air-dingin Bilik Keluarga katil bersaiz satu queen dengan 2 katil single dengan bilik mandi en suite. Ia mempunyai sebuah katil sofa dan alongwith tetingkap masuk sebuah katil sofa. Dapur yang beroperasi ke Lanai dilindungi yang luas memberi pemandangan kolam dan Tasik Caliraya.

Duhat Suite Lanai yang terletak di tingkat pertama struktur dua tingkat ini mempunyai sebuah sepenuhnya bilik berhawa dingin dengan katil bersaiz queen yang satu, 2 katil single, sofa, katil sofa dan bilik mandi en suite. Duhat Lanai Suite bilik besar dan sangat sesuai untuk Kumpulan sederhana atau keluarga barkada dan rakan-rakan.

Suite Langka Lanai sebanyak Porta Verde Resort:

Rumah tetamu yang berbeza sepenuhnya udara dingin tidur dengan katil saiz Queen dan bilik mandi. Ruang tamu mempunyai sebuah katil sofa yang boleh ditukar. Dapur juga kecil yang membawa kepada sebuah taman yang ruang makan.

Para Honeymooner’s Cabana Resort Verde Porta

Terdapat kabana-tiga (3) berbeza kabana yang menawarkan suasana intim dan nyaman. Cabana setiap bilik dilengkapi dengan veranda dilindungi yang lengkap yang mempunyai pandangan yang lebih tajam daripada Tasik dan pemandangan yang indah berhampiran. Di tingkat kedua ini juga mempunyai bilik tidur yang berhawa dingin dengan katil saiz queen dan bilik mandi en-suite

Dapur kecil Porta Verde Resort:

Terletak atau menuju ke Lanai dilindungi besar yang memberi gambaran yang menyenangkan Caliraya tasik dan kolam renang. Dapur untuk suites semua cukup dilengkapi dengan microwave, oven, pembuat kopi, ketuhar pembakar roti manakala mesin basuh biasa terletak di bilik utiliti yang berasingan. Tarikan utama hartanah itu ialah kabana-kabana yang terletak betul-betul di sebelah Tasik di mana salah satu boleh bermeditasi, berehat atau menikmati urutan yang baik.

Pakej termasuk faedah berikut:

Penggunaan Tab Mandi Panas, Kolam renang infiniti pada pandangan Caliraya dan mewakili pandangan

Menggunakan kemudahan-kemudahan dapur (tiada hal menyumbat yuran makanan)

Perjalanan percuma ke Tasik Caliraya melalui bot bermotor

Sambungan internet tanpa wayar percuma

Percuma berkayak

Kanak-kanak di bawah umur sepuluh (10) tahun adalah percuma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Need Immediate Cash?! Avail Personal Loan or Sangla! Accept all brands of Vehicles & Personal Accessories e.g. gadgets,bags,watches,camera, rimowa luggage, etc. call us +63 9289128684